Diensten


Op online marketing gebied kan Bird to Eagle op verschillende vlakken hulp bieden.

Wilt u meer bezoekers naar uw website? Dan kunnen wij u helpen bij uw SEO, SEA, social media pagina’s of met social media advertising.

Wilt u een nieuwe of vernieuwde en geoptimaliseerde website? Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Diensten – Meer bezoekers

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) »

  De manier om op lange termijn meer bezoekers naar uw website te trekken. Voorafgaand brengen wij aan de hand van een keyword analyse uw kansen in beeld. Van hieruit bent u vrij om te beslissen of wij voor u de SEO kunnen verzorgen.

 • Google Adwords (SEA) »

  Wilt u snel meer bezoekers naar uw website? Dan kunt u ervoor kiezen te adverteren in Google met Google Adwords. Per klik op een advertentie voor uw website betaalt u een bedrag. Wij zetten de advertentiecampagnes voor u op en optimaliseren en monitoren deze.

 • Social media »

  In het beheren van bedrijfspagina’s op de verschillende social media gaat veel werk zitten. Wanneer post je wat, hoe vaak en met welke reden? Wij brengen voor u een social media plan in kaart, waarbij de nadruk ligt op bruikbare content voor de klant.

 • Facebook adverteren »

  Een populaire manier van adverteren verloopt vandaag de dag via Facebook. Met 9.6 miljoen gebruikers in Nederland kunt u met de juiste kennis en vaardigheid uw doelgroep bereiken. Iets waar wij u bij kunnen helpen.

Diensten – (nieuwe) website of optimalisatie

 • WordPress website laten maken »

  26% van alle websites wereldwijd is gemaakt met het bekende CMS WordPress. Ook wij werken graag met WordPress, doordat de nadruk ligt op de gebruikersvriendelijkheid voor onze klanten. U kunt zelf aanpassingen doen, zonder zich een weg te hoeven banen door ingewikkelde computertaal.

 • Conversie optimalisatie van uw bestaande website »

  In het geval dat u al genoeg bezoekers naar uw bestaande website trekt, is het interessant om méér uit de huidige bezoekers te halen. Een conversiestijging van 1% kan uw omzet al flink doen stijgen.

Vrijblijvend contact opnemen

  Ja, ik wil te weten komen wat Bird to Eagle voor mij kan betekenen.

  Kom in contact, wij helpen u graag vrijblijvend verder.

  Hoe de samenwerking verloopt

  Stap 1: U doet een aanvraag

  Uw aanvraag komt binnen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Stap 2: Offerte op maat

  Aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op maat op.

  Stap 3: Uitvoer en resultaat

  Wij gaan aan de slag en u ziet rustig achteroverleunend resultaten.