Google Adwords (SEA)


Wilt u online adverteren op Google met Google Adwords (SEA), zodat u snel uw doelgroep kunt bereiken? Bird to Eagle helpt bij het opzetten en optimaliseren van advertentiecampagnes in Google Adwords.

Wij zijn bekend met de beste en nieuwste technieken op het gebied van online zoekmachine adverteren (SEA: search engine advertising).

Google Adwords (SEA)

Onze SEA specialisten zorgen ervoor dat uw advertenties tegen een zo’n aantrekkelijk mogelijke prijs in Google verschijnen.

Hierdoor zullen uw online advertentiecampagnes een hogere ROI behalen en trekt u meer bezoekers aan tegen een aantrekkelijke prijs per klik (PPC: price per click).

Efficiëntie en kwaliteit

Onze SEA specialisten beschikken over de juiste kwaliteiten om uw campagnes op een efficiënte en kwalitatieve manier op te zetten. Het opzetten van advertentiecampagnes vraagt expertise en efficiëntie.

De kwaliteit van onze SEA specialisten zorgt ervoor dat uw advertenties aan de juiste, relevante doelgroep worden getoond. Hierdoor blijft de prijs per klik lager en neemt de ROI toe.

De SEA specialist gaat op een dusdanige manier met uw campagnes aan de slag, dat deze goed zichtbaar zijn voor het geschikte publiek waar u naar op zoek bent.

Voordelen van een SEA specialist

Een SEA specialist is dagelijks bezig met het optimaliseren van online campagnes. Hierbij worden de verschillende campagnes en bijbehorende advertenties geanalyseerd op de verschillende factoren die een rol spelen. Deze factoren hebben invloed op de ranking en kostenberekening per klik van Google Adwords.

Vaak worden te veel advertenties opgezet, waardoor analyses en optimalisatie van campagnes verhinderd wordt. Een SEA specialist weet dit en handelt hiernaar.

Sommige bedrijven nemen een SEA specialist in dienst. Bij Bird to Eagle kunt u gebruikmaken van de diensten van de online adverteerders die bij ons werkzaam zijn.  Hierdoor hoeft u niemand in dienst te nemen, maar profiteert u wel van de kwaliteiten van een echte specialist.

Ja, ik wil efficiënt online adverteren.

Kom in contact, wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Hoe de samenwerking verloopt

Stap 1: U doet een aanvraag

Uw aanvraag komt binnen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Stap 2: Analyse en voorstel

Wij analyseren uw doelgroep en de mogelijkheden. Van hieruit doen wij u een voorstel.

Stap 3: Uitvoer en resultaat

Wij gaan aan de slag en u ziet zeer snel het gewenste effect.

Veelgestelde vragen over online adverteren

Google Adwords (SEA) is het online advertentieplatform van Google. Aan de hand van een veiling (en dus betaald) kan iedereen zijn advertentie in Google plaatsen. Pas bij een klik op de advertentie hoeft er betaald te worden.

Hierbij is het belangrijk dat de advertenties op een zodanige manier zijn opgesteld dat deze relevant zijn. Het is zonde om geld uit te geven aan klikken waaruit geen klanten komen.

Mensen die op zoek zijn naar uw product of dienst, gaan vaak eerst op internet op zoek naar meer informatie. Als uw advertentie relevant is en goed scoort in Google Adwords, krijgen deze potentiële klanten uw advertentie te zien.

Hierdoor bereikt u snel uw doelgroep en trekt u snel bezoekers aan, wat zal resulteren in meer omzet.

De focus van SEA ligt voornamelijk op de korte termijn, bijvoorbeeld ter promotie van een product.

SEA kan ook ingezet worden voor brand awareness van uw klanten. Zeker in de oriënterende fase is het belangrijk dat een klant bekend raakt met uw bedrijf en haar producten/diensten.

Ja en nee.

Als de concurrentie groot is, is het antwoord nee. De concurrentie, met waarschijnlijk een groter budget, zal u op termijn verslaan. In een dergelijk geval is het verstandig te kiezen voor SEO of social media adverteren.

Bird to Eagle biedt deze diensten aan

Ja, tenzij u over geen tot een zeer klein budget beschikt.

Als u zo snel mogelijk klanten wilt bereiken, kunt u het beste kiezen voor betaald adverteren via Google AdWords (SEA) of social media als Facebook, Twitter of Instagram.

Bird to Eagle kunt u ook op dit vlak van dienst zijn:

  • Social media adverteren

Heeft u geen tot een klein budget? Wellicht is zoekmachine optimalisatie iets voor u, een dienst die wij u ook aanbieden.