Zoekmachine optimalisatie (SEO)


Wilt u uw website hoger in Google hebben, zodat u klanten kunt aantrekken vanuit de zoekmachine? Bird to Eagle helpt bij het optimaliseren van uw website, zodat uw website ook gratis bezoekers trekt.  Wij zijn bekend met de technieken achter zoekmachine optimalisatie (SEO).

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat uw website(s) hoger in Google, Bing en Yahoo komen te staan. Dit zijn de meestgebruikte zoekmachines ter wereld.

Hierdoor zal uw website beter vindbaar zijn en meer bezoekers trekken, wat u uiteindelijk natuurlijk meer klanten op zal leveren.

Ervaring en deskundigheid

Onze SEO specialisten beschikken over de juiste kennis en kwaliteiten om uw website beter vindbaar te maken. Zoals u van een SEO specialist mag verwachten.

Deze ervaring en deskundigheid zal ervoor zorgen dat uw website vaker bezocht wordt, wat u uiteindelijk meer klanten op gaat leveren. Onze SEO specialisten gaan op een dusdanige manier met uw website aan de slag, dat deze hoger in Google en/of andere zoeksites komt te staan.

Voordelen van SEO specialist

Een SEO specialist is dagelijks bezig met het optimaliseren van websites. Hierbij wordt een website geanalyseerd op de verschillende factoren die een rol spelen bij het ranken in verschillende zoekmachines.

Vaak over het hoofd gekeken factoren als de snelheid en de mobiele bruikbaarheid van een website worden onder loep genomen.

Kleine aanpassingen zijn  vaak al genoeg om uw website hoger in de zoekmachines te krijgen. Het vereist echter een echte specialist om deze aanpassingen te herkennen en ze door te voeren.

Sommige bedrijven nemen een SEO specialist in dienst. Bij Bird to Eagle kunt u gebruikmaken van de diensten van de zoekmachine optimalisatie specialisten die bij ons werkzaam zijn.  Hierdoor hoeft u niemand in dienst te nemen, maar profiteert u wel van de kwaliteiten van een echte specialist.

Ja, ik wil mijn website hoger in Google (en andere zoekmachines).

Kom in contact, wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Hoe de samenwerking verloopt

Stap 1: U doet een aanvraag

Uw aanvraag komt binnen en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Stap 2: Analyse en voorstel

Wij analyseren uw website en doen u een voorstel.

Stap 3: Uitvoer en resultaat

Wij gaan aan de slag en u ziet geleidelijk resultaat.

Veelgestelde vragen over SEO

Zoekmachine optimalisatie is een marketing techniek die wordt toegepast om gratis (organische) bezoekers naar uw website te krijgen.  Relevantie voor de persoon die op zoek is, is hier het sleutelwoord.

Mensen die op zoek zijn naar uw product of dienst, gaan vaak eerst op internet op zoek naar meer informatie. Als uw website niet goed vindbaar is, zullen klanten bij uw concurrentie uitkomen.

U loopt hierdoor klanten, opdrachten en uiteindelijk omzet mis.

Het fijne aan SEO is het feit dat de focus ligt op de lange termijn, en hierdoor de ROI hoog is. Een website die eenmaal goed meedraait in Google, zul u voor de komende jaren (bij goed onderhoud) een constante stroom aan bezoekers/klanten opleveren.

Nee. Bedrijven die dit beloven houden u voor de gek.

SEO is een techniek voor de lange termijn. Voor een geheel nieuwe website duurt het gemiddeld 3-6 maanden om hoog in de ranking te komen. Dit is afhankelijk van de concurrentie en uiteraard de kwaliteiten van de SEO specialist.

Nee, tenzij u geen tot zeer weinig concurrentie heeft.

Als u zo snel mogelijk klanten wilt bereiken, kunt u het beste kiezen voor betaald adverteren via Google AdWords (SEA) of social media als Facebook, Twitter of Instagram.

Bird to Eagle kunt u ook op dit vlak van dienst zijn: